Informa't sense compromís, ¡Et truquem gratis!

Webbing Barcelona català Corretges de Barcelona castellà info@webbing.cat - Telf: +34 93 169 65 46
disseny pagines web room escapament Barcelona

Disseny web per room escapament

Vols saber en què ha de consistir l' disseny web per room escapament? Si tens un negoci d'escapisme no ho dubtis un instant i queda't per conèixer com vam realitzar el disseny i desenvolupament web en aquest tipus llocs, què incloem, què no, etc.

Dissenyar i desenvolupar un lloc web de room escapament

El disseny web per room escapament no és massa difícil. Sí que és laboriós, com succeeix en la majoria de webs, però realment no és complicat Això què vol dir? Doncs que si tens les coses clares en pocs dies pots tenir el teu lloc web funcionant.

disseny web room escapament Barcelona

WordPress

De hecho, en algunes ocasions -depenent sempre del que el client desitgi i necessiti- es pot fins i tot realitzar la seva pàgina web en WordPress, ideal per aconseguir una web autogestionable en la qual el manteniment per part de professionals sigui mínim; que sigui el client qui actualitzi el seu lloc amb llibertat. Què et sembla?

Páginas

El nombre de pàgines pot variar molt. Nosaltres mateixos hem realitzat dissenys webs de room escapament amb 4 pàgines principals i altres amb 9. Pots fer una general que parli del teu lloc, en la qual incloure la història del lloc, la ubicació, fins i tot què és un room escapament, opinions, etc.

El disseny web és més senzill, però, pot ser que alguns punts siguin més “difícils” de trobar per als usuaris.

El nostre consell al desenvolupament web de room fuites és separar les pàgines Jocs, Contacte, Reserves i Bloc perquè es visualitzin a la perfecció. La resta és sempre opcional i es pot muntar de moltes maneres.

Disseny web room escapament

D'aquestes pestanyes volem destacar:

 • Jocs / sales: És important que l'usuari sàpiga quina és la temàtica de cada habitació perquè pugui triar en funció dels seus gustos. si bé, cal comptar el mínim possible per mantenir el misteri i que, a l'hora de ficar en història als jugadors, tinguem molt que explicar.
 • Contacte: Has de tenir almenys un correu electrònic de treball perquè l'usuaris facin ús d'ell, tot i que es tractarà de deixar tota la informació al web per no haver de caminar pendent de tot alhora. Telèfon i direcció (amb mapa) i formulari de contacte són igualment imprescindibles.
 • reserves: El nostre consell és que les reserves conformin una pàgina pròpia perquè es vegi si o si que s'ha de reservar les sales i s'animi activament a fer-ho.
 • Blog: El bloc és indispensable per ajudar a posicionar la pàgina web, la qual cosa, al seu torn, serveix perquè et trobin els usuaris quan busquin sales de room escapament a la teva ciutat. També té una altra funció, que és oferir contingut interessant als usuaris perquè s'entretinguin, resolguin els seus dubtes, aprenguin sobre el room escapament i, en definitiva, et tinguin com un referent en el sector.

per descomptat, el disseny web de room fuites ha de ser semi-informal i tractarem d'integrar com un element més de la imatge corporativa de l'empresa.

disseny web escapament room Barcelona

Màrqueting en línia en finalitzar el disseny web per room escapament

És habitual -i així ho oferim nosaltres- que el mateix dissenyador web porti també el tema de l' marketing online de l'empresa ja que és el que millor va a conèixer els secrets del situat a la xarxa. A més, ¿Qui millor que un professional del màrqueting en línia per donar a conèixer el teu lloc web de room escapament?

 • Si vols veure més exemples no dubtis a visitar el nostre catàleg de dissenys web on trobaràs tant teles de sala d'escapar com d'altres temàtiques:

 

El seu nom (requerit)

El seu correu electrònic (requerit)

Telèfon (requerit)

El seu missatge


Disseny web per a empreses a Barcelona

Com experts en disseny web per a empreses a Barcelona, sabem que actualment el fet d'estar present en l'entorn online és imprescindible per a la teva empresa o negoci.

A continuació us explicarem per què creiem que deus tenir un bon disseny web per a empreses a Barcelona.

Per què he de tenir un bon disseny web per la meva empresa?

aspectes comercials

Estar present a Internet podrà proporcionar a la teva empresa grans accions comercials, a les quals seria impossible accedir sense aquesta presència online.

Un lloc web et permetrà un seguit d'accions que fins ara segurament no les podries haver portat a terme:

 • Presentació dels teus productes

Pots utilitzar el teu lloc web per poder donar a conèixer els teus productes a tot el món. El client serà capaç d'entrar a la web i observar tot el que la teva empresa o negoci els pot oferir: característiques, utilitats, preu, etc.

Desenvolupament de botigues virtuals

 • Botiga online

No hi ha millor manera de generar beneficis per al teu negoci que amb una pàgina web tipus botiga online. Et permetrà oferir els teus productes o serveis als teus clients les 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any. Sempre estaràs obert!

 • Feedback amb els clients

Si vols que el teu negoci tingui una bona popularitat i que els clients repeteixin amb els teus serveis, la millor forma és mantenir-los contents. Un bon disseny web per a empreses a Barcelona et permetrà mantenir-te en contacte amb tots els teus clients, podràs resoldre'ls els dubtes, llegir les seves opinions i fins i tot mantenir-los informats al moment de totes les novetats del teu negoci.

 • Porfoli

Una de les principals accions a l'hora de crear el teu nou web és crear un bon portfoli. Aquesta secció t'ajudarà per mostrar fotografies o vídeos dels teus treballs als teus possibles futurs clients, donant a conèixer de forma visual o audiovisual teus serveis o productes amb la intenció de captar l'atenció dels visitants del lloc web i generar nous consumidors.

disseny web empreses barcelona

 • Ordenació de la informació

La principal funció del teu lloc web serà presentar al públic la teva empresa o negoci, mostrant tot tipus d'informació, els teus productes o serveis, donant la possibilitat d'incloure formularis de contacte per mantenir el feedback comentat anteriorment. Tot aquest contingut ha d'estar ordenat i indexat de forma correcta i ordenada.

També per al disseny de pàgines web per a empreses a Barcelona és la usabilitat del lloc web, els usuaris volen realitzar les accions de forma fàcil i en el menor temps possible, per això és molt important l'ordenació de la informació en els llocs web, ja que si creem una bona experiència d'usuari, aquest un cop navegui per la pàgina web ho farà de forma més còmoda i acabés més satisfet amb l'experiència.

D'aquesta manera es podran generar opinions positives per al seu lloc web que a la llarga es transformaran en més visites, més client i més volum de negoci.

 • Posicionament Web

Un altre aspecte important quan es desenvolupa una web per a una empresa, és elaborar-la de manera correcta per aconseguir un millor posicionament. Quan parlem d'aquest factor ens referim a col·locar la pàgina web el més amunt possible en el cercador de Google, encara que pugui semblar irrellevant, és una de les accions que més trànsit d'usuaris ens pot generar al web, això es deu al fet que la majoria de la gent es limita a fer clic a les primeres webs que els apareixen en realitzar la recerca.

Posicionament web SEO amb màrqueting de continguts

Per poder realitzar aquest posicionament és essencial generar contingut relacionat amb la nostra empresa per tal de tenir una bona presència a internet, a més aquest contingut, juntament amb tot el disseny del web, han d'estar optimitzats correctament.

Construeix la teva marca

Amb l'ajuda de la teva pàgina web t'assegures el teu lloc a internet i la diferència entre estar a la xarxa o no vol dir existir o no existir. Com experts en disseny web per a empreses a Barcelona, el que volem dir-te és que el teu lloc web et pot obrir moltes portes a les que abans el teu o la teva empresa us seria molt difícil d'accedir.

Tenir un bon disseny web significa estar al dia i ser una empresa o un negoci modern i això actualment pot ser una de les raons per les quals un client et esculli o no. Què és més pràctic haver de fer una trucada dins d'un horari concret o poder consultar la informació en qualsevol moment i des d'on sigui?

Estratègia de branding per al teu negoci

I per últim però no per això el menys important, la teva pàgina web aportarà prestigi, això si tot dependrà de com aquest dissenyada la web de la teva empresa.

Un cop llegit aquest post si encara tens dubtes o vols crear la teva web, no dubtis a contactar amb nosaltres. La nostra experiència en disseny web per a empreses a Barcelona ens avala!

Disseny pàgines web per a empreses

Disseny pàgines web per a empreses

Vostè com a empresari s'està pensant crear la seva pròpia pàgina web i entre molts factors, qualitat, preu i resultats, valorarà diferents propostes i opcions.

!Però ha de saber que no pot deixar que li prenguin el pèl i el barat sempre surt car!

Si ha demanat pressupostos i sap exactament que és el que està buscant, aquests quatre punts són els que ha de tenir en compte:

 • Disseny web que s'ajusti a la seva imatge d'empresa i aporti serietat i professionalitat
 • Plantejament i estructuració del contingut seguint un estudi del Mercat
 • Posicionament SEO en les principals recerques de paraules clau importants en el seu sector per aconseguir visites i clients
 • Màrqueting online ( estudi de la competència i explotació per aconseguir vendes dels seus productes o serveis)
disseny web per empreses

disseny web per empreses

Com sabrà que s'està realitzant aquest treball? si realment la seva pàgina web és competitiva i la certesa que vostè adquireix una pàgina web completa

És molt bonic que un professional l'exposi en el pressupost que vostè disposarà de seo i tecnicismes que ni tan sols coneix, anem a ensenyar-li que vostè pugui comprovar la realitat de la situació en què es troba com a propietari d'un futur projecte web o un projecte en el seu poder que necessita renovar.

Passos a seguir a l'hora de tenir una pàgina web útil

Exemple de pàgina web per a venda de CIGARRETS ELECTRÒNICS

Cerca Google la temàtica de la pàgina web (CIGARRETS ELECTRÒNICS)

Cercar a google les paraules més importants en la temàtica (Nom de productes)

Cercar a google les paraules relacionades a la temàtica (Ex. com deixar de fumar)

Si no es troba per cap de les paraules més importants de la seva temàtica o nínxol, vostè com a propietari d'una pàgina web no té una eina útil per captar clients i vendre productes.

A què esperes per contractar Disseny pàgines web per a empreses?

Diseño web corporativo para empresas

Disseny web per empreses

Totes les empreses en actiu, siguin del sector que siguin, han de tenir un bon disseny web corporatiu com a targeta de presentació en el món online, cadascuna per uns fins i objectius concrets diferents. aquests espais web d'empreses van des de la informació més bàsica fins a la incorporació de funcionalitats extra de tot tipus segons els requeriments, com poden ser xats en directe, pop ups, formularis de contacte i / o subscripcions, vídeos embedidos, mapes de geolocalització, efectes parallax, etc.

Disseny web per a empreses a Barcelona

El disseny d'una pàgina web no depèn de només el seu aspecte visual, és molt important realitzar un projecte altament qualificat per captar clients, l'estudi del mercat, i el correcte enfocament en el seu pàgina web, garantirà un èxit en la captació de clients a través d'internet.

En Webbing Barcelona sabem que el més important és que els nostres clients estiguin satisfets amb els nostres resultats, així que el nostre disseny web per empreses és un projecte seriós i amb visió tant d'actualitat com de futur. Però a diferència d'altres empreses del sector que realitzen pàgines web senzilles sense cap tipus d'estudi ni enfocament del mercat, aconseguint pèrdua de diners i pèrdua de tiempon, nosaltres oferim una solució completa i personalitzada per a cada client.

Els nostres dissenys web són sens dubte una eina útil i necessària per a la seva empresa, sigui quin sigui el sector en què estigui enfocat, garantirem les primeres posicions en les cerques.

Oferint una rendibilitat a la seva inversió amb proves tangibles.

Com poden apreciar en la següent imatge, disposem d'un disseny web per un dels nostres clients enfocats a la decoració comercial.

Com podrà observar és un disseny web nou elegant i professional a un preu d'allò més competitiu.

diseño web para empresas

disseny web per empreses

Disseny web per a empreses mitjanes i petites

Amb el nostre disseny web per empreses el seu petit i mitjà negoci tindrà opció a aconseguir un augment considerable dels beneficis, la causa d'aquesta crisi, és molt important obtenir nous clients i no marginar cap segments dels clients potencials que no tenia opció a aconseguir sense presència a Internet, ara gràcies a l' posicionament web seo de la seva pàgina web i el treball diari d'un equip altament qualificat aconseguirà noves vendes.

 • Disseny web + SEO on-pàgina
 • Posicionament SEO Off-Page
 • Campanyes de publicitat SEM
 • Social Media Marketing

Disseny web per a empreses mínima inversió, màxima rendibilitat

Com empresaris us trobareu en una situació delicada, sabeu que el mercat ha canviat, tot té un procés d'evolució i la diferència entre les empreses que encara estan treballant i les empreses que tanquen és seguir les noves tendències del mercat.

La crisi són cicles que afavoreixen a uns pocs i sacsegen amb força a molts, és la llei del feble contra el fort.

Si vols estar al segment que aprofita les noves eines i noves tendències per treure benefici informa't i t'assessorarem.

Avui en dia Internet i la teva pàgina web van lligats de la mà, són l'eina en relació preu i rendibilitat més fructífera que existeix, les altres campanyes són molt costoses i encara no apta per a tots els públics.

Gran problema a la teva pàgina web

El problema és que hi ha un gran buit d'informació i moltes empreses estan fent pàgines web gratuïtes i publicitat de grans serveis a preus molt baixos que són realment l'estafa de l'estampeta.

Una pàgina web ha de tenir unes bases sòlides i professionals que estiguin en continu treball i desenvolupament del mercat per aconseguir objectius i beneficis a curt termini.

Recordi que una pàgina web sense un treball SEO on-page y de posicionament seo diari, camapañas de publicitat i estudi del mercat continu, ÉS UN VAIXELL EN UN OCEÀ.

El nostre disseny web per empreses tindrà un disseny web professional, una programació web neteja el estudi del mercat, l'assessorament continu de les tendències del seu sector, per enfocar la seva temàtica als clients.

La teoria a la pràctica del disseny web

Com a exemple d'un cas d'èxit tant de desenvolupament web corporatiu com de posicionament SEO, podéis apreciar en el diseño web para empresas del sector del equipamiento comercial para tiendas y comercios como losmobles vintage” com mobiliari i equipament per a botigues dels anys 30, 40, 50, 60.

El plantejament que s'ha realitzat gràcies a l'estudi i el coneixement del mercat és focalitzar les paraules claus amb més cerques, nostre client ven mobles però la seva pàgina web, ven taulells, taules auxiliars, mobiliari comercial, aparadors. D'aquesta manera aconseguim captar més clients que busquen els seus productes amb terminologia diferent a la temàtica real “mobles vintage”.

Aquest és un dels molts exemples d'èxit que podem mostrar gràcies al nostre treball realitzat en el camp del disseny web i Màrqueting Online. Amb nosaltres per a més informació i pressupost.

0
connexió
Si us plau ...
Enviar un missatge

El Sentim, ara mateix no estem en línia. Deixa'ns un missatge i et contestarem el més aviat possible.

Nom
* Correu electrònic
* Missatge
Telèfon
  Entra al Xat

  Necessites ajuda o vols un pressupost? Parla'ns pel Xat en línia i et contestarem al moment.

  Nom
  * Correu electrònic
  * Quina pregunta tens?
  * Telèfon
  Estem Online!
  Què t'ha semblat la nostra atenció?

  Ajuda'ns a millorar! T'ha resultat efectiu el nostre xat?

  Com ens puntuarías?
   Ús de cookies

   Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.

   ACCEPTAR
   Avís de galetes